Tarjoukset

Muistathan, että tuote sekä asennus on mahdollista saada täältä yhdestä paikasta. Tuotteet on saatavilla rahtivapaasti Nurmijärven varastolta tai Länsi-Vantaalta jos on helpompi.


Varaosien tarvikehinnat on noin vastaavat kuin Narvin verkkokaupassa, jos ei ole erikseen muuta mainittu.    https://kauppa.narvi.fi/

                                  ***         Tiedot päivitetty 3.1.2021 !      ***

HUOM !

Narvi Oy tehdastiloissa oli heinäkuussa tulipalo, varaosien saanti on joiltakin osin puutteellista, tarvikkeista riippuen.                                                  Narvi Oy tehdaspalon palosyyksi on varmistunut pe 25.7.2020 sähköalakeskuksen pääkytkimen vikaantuminen, joka puolestaan aiheutti syöttökaapelin palon oikosulkun seurauksena.

Palovahinkojen raivaustyöt on hyvässä käynnissä ja väliaikaisia tiloja tuotannon jatkamiselle on valmistunut hyvää vauhtia.

***********************************************************************************************

AK 47 - 68 kiukaiden rungon metalliosien toimituksessa on saatavuusongelmia kevääseen 2021 asti.                                        Saatavuus on rajoitettu tai joidenkin metalliosien kohdalla nolla.


Kota Kuru 14, rst, puulämmitteinen kiuas

Pieneen saunaan näpäkkä puulämmitteinen kiuas, max. 14 m3, mahdolliset kertoimet seinäpinnoista huomioiden. Kiukaan suojaetäisyys palava-aineiseen materiaaliin on 250 mm. Tyylikäs ja kestävä rst pintamateriaali.

TARJOUSHINTA 290,00 euroa, kysy asennustarjousta. Vain 1 kpl jäljellä.

https://www.narvi.fi/fi/tuotteet/saunatuotteet/puulammitteiset-kiukaat.html?prodid=95

Kota Pata 50 litraa, musta

Kuuluisa Kota Pata, 50 litraa, joka ei enempää selittelyjä kaipaa.              Erikoistarjous 350,00 euroa

https://www.narvi.fi/fi/tuotteet/saunatuotteet/muuripadat.html?prodid=6